Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 UUSIA TUOTTEITA
15.02.2019 19:50 | ikimummeli

Tai eihän nää nyt mitään tuotteita oo, kunhan kavereille olen jotain väsännyt.

Näähän on nyt ne ystävänpäivä sukat, jotka lähtivät Hankoon päin ja olivat vastaanottajalleen mieleiset.

Nää molemmat Tertulle synttärilahjaa ja olivat sopivat.

Näissä sukissa taas on kantapäässä ja kärjessä eri väristä sinistä, joten pidin ne itse vaikken sinisestä tykkääkkään. Hyvät ovat kuitenkin jalassa.Nää sukat on tässä taas ja yritin poistaa, mutta ei siitä mitään tullut. Piru vie että näitten kuvien tänne saaminen on jotenkin niin kamalan takkuamista.

Yksi syy miksi välillä olin poissa oli juuri tää kuvien laittaminen. Nyt lähden taas.

 

 


 - ikimummeli | Kommentoi KAKSOISSÄNGYN PÄIVÄPEITTO VALMIS!!!
01.01.2019 15:46 | ikimummeli

 

Tässä tämä peitto on. Minulla on vain yksi 120 cm sänky, joten hiukan on hankalan näköinen tää kuva, mutta varmaan saatte jonkinlaisen käsityksen peitosta valmiina. Huomenna keskiviikkona 2.1.2019 se lähtee uudelle omistajalleen Kirkkonummelle. Jännittyneenä odotan kommenttia vastaanottajalta.

 

 Nämä sukat valmistuivat myöhään eilen illalla. Ensimmäiset tämän vuoden sukat on jo puikoilla.

Mitä sitten teen muuta tänä vuonna on vielä ajatus-asteella. Joitakin ideoita on, mutta ONNEKSI nyt ei ole mitään aikarajoja ja voin tehdä juuri niin hitaasti kuin vain haluan ja käsiäni ajatellen.

Otan mielelläni vastaan kommentteja peitosta.


 - ikimummeli | Kommentoi ISO PEITTO MELKEIN VALMIS
26.12.2018 16:58 | ikimummeli

Peitosta puuttuu vielä yksi osa, mutta aika valmis tää alkaa olla:

 

No niin, nythän se täällä on ihan kalleellan. Kuva on kuitenkin otettu normaalisti, joten en tiedä miksi se sen keikautti täällä näin.

 


 - ikimummeli | Kommentoi UUSIMMAT SUKAT
03.12.2018 14:24 | ikimummeli

Peiton langoista jäi pikkujämiä vaikka kuinka paljon ja yhdet sukat olen nyt niistä kutonut ja ne lähtee ehkä juuri tänään matkaan:

Tällaiset niistä tuli. Itse tykkään näistä ja Tarjakin huudahti että Ihanat!!!!

Tällaisia sekalaisia väritykseltään sekalaisia olevia sukkia alkaa syntymään enemmänkin pikkuhiljaa.


 - ikimummeli | Kommentoi KAIKENLAISTA ERILAISTA
30.11.2018 17:43 | ikimummeli

Peitosta olikin jo kuvaa. Uusia kuvia otin puhelimellani ja niitä kuvia ei saa tänne nääs kun mulla ei puhelimessa oo sellaisia toimintoja. No uusi puhelin kaikkine lisukkeineen on pian tosiasia.

Peiton toinen vaihe on jo tehty. Sommittelun jälkeen aloitimme Outin kanssa nuppineulottamisen. Palat on nuppineulotettu liuskoiksi, jotka toin tänne kotiin eilen ja palojen ompelu on alkanut. Kun palat on toisiinsa ommeltu alkaa pitkittäissivujen virkkaaminen toisiinsa. Töitä on siis minulla tiedossa ja kyllä siihen koko joulukuu menee.

Eilenhän juuri Outin kanssa puhuin, että minun on alettava nousta aikaisemmin joka päivä, että ehdin tehdä kaiken mitä haluan.

Tänään sitten nousin aikaisemmin ja aloin heti ompelemaan ja sain ommeltua yhden liuskan kokonaan ja sitten ompelin yhdestä liuskasta viimeisen palan vielä. Se oli jäänyt ompelematta, kun jouduin sen kääntämään ensin ja nyt siis ompelin sen. Nyt minulla on 5 kokonaista liuskaa ommeltuna ja kuudennesta pitää yksi pala vaihtaa, kun menin sen sössimään. Kaikkiaan olen siis sitten ommellut jo yhdeksänkymmentä palaa toisiinsa ja samanverran on vielä jäljellä. Ja lopuksi sitten on reunapalat, jotka on vielä ommeltava toisiinsa. Kaikkiaan paloja tuli peittoon kai 210. Joitakin muutoksia on tullut, joten lasken palat sitten, kun kaikki on ommeltu ja virkattu.

Tänään tein kantapäästä suurimman osan näihin sukkiin:

Nää on tilaussukat Tarjalle.

Sitten olen tehnyt tämän pipon valmiiksi:

Aloitin tämän pipon joskus viime talvena ja tein sen nyt valmiiksi.

Kokeilin tehdä tumppuja eli lapasia ja ne on tässä:

Peukalon kanssa minulla on ollut ongelmia, mutta eilen luin paperista taas ohjetta ja eiköhän se nyt synny.

Huomaan muuten, että kamerassani on väärä koko taas. Olen sen itse sössinyt. Kohta aion sen korjata ennenkuin otan uusia kuvia. 

No niin tässähän niitä töitä onkin jo, joita väsäsin peiton palojen neulomisen lomassa.

Vielä olisi uudet tumput tulollaan ja kaulaliinoja muutama ja yksi korvalapullinen pipo itselle olisi myös tulollaan kunhan kerkeen.

Äänikirjoja kuunnellessa on niin kiva neuloa tai ommella tai virkata eikä silmät rasitu ollenkaan samalla tavalla kuin teeveetä katsellessa.

Peitonpaloja jäi ylikin ja niistä paloista voin sitten kokeilla vaikka vauvanpeittoa tehdä. Katotaan nyt mitä kaikkea keksin.

 

 


 - ikimummeli | Kommentoi